Leveranciers

 

Lokaal, biologisch of gewoon goed over nagedacht…

Bij Hemels proberen we zoveel mogelijk te werken met lokale en/of biologische ingrediënten. Ook laten wij ons leiden door wat de seizoenen ons aan lekkers te bieden hebben.

logo_peeze-200px

Peeze koffie

Wij zetten onze koffies met biologische Peeze koffie, biologische volle melk en heel veel liefde. Onze baristi hebben uitgereide trainingen gevolgd om de beste, lekkerste en mooiste koffies te serveren.

Peeze is pionier en koploper op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.
 De branderij in Arnhem is een van de meest moderne en milieuvriendelijke koffiebranderijen ter wereld. Kwaliteit en duurzaamheid staan centraal in hun hele werkwijze en organisatie.

Klik op het logo om meer te lezen over Peeze.

 

 


logo_witte_watermolen-200px

De Witte Watermolen

Met de biologische bloem van de Witte watermolen uit Sonsbeek park maken wij de heerlijkste taarten en patisserie.
Aan de rand van park Sonsbeek, op slechts vijf minuten lopen vanaf het stadscentrum en het NS-station, staat de historische waterradmolen ‘De Witte Watermolen’. Deze molen is de laatste nog in gebruik zijnde molen van een reeks van tien molens die ooit langs de St. Jansbeek gelegen en gewerkt hebben.

Klik op het logo om meer te lezen over De Witte Watermolen.


logo_zuivelboerderij_ijsseloord-200px

Zuivelboerderij IJsseloord           

Voor een perfect begin van de dag gebruiken we de heerlijke boerenyoghurt van Zuivelboerderij Ijsseloord.
Boerderij ‘IJsseloord’ komt al voor op de kaarten uit 1600 en vormt een buffer tussen de oprukkende stad Arnhem en de rivier de IJssel. Aan de achterzijde van het erf kan je het verkeer over de Pleyroute voorbij zien razen maar aan de voorzijde heerst een bijna serene rust en heb je vanaf de dijk een prachtig uitzichtop de uiterwaarden en de rivier de IJssel.

Klik op het logo om meer te lezen over Zuivelboerderij IJsseloord.


De Streekbakker

Goed belegde biologische boterhammen voor de lunch, gezond met pompoenpitten, lijnzaad op basis van zuurdesem.

Jorrit van Engen, gepassioneerd bakker kiest ook bewust. Hij bakt natuurlijk brood op basis van oude graanrassen die in Nederland zijn geteeld. Dit gebeurt op ambachtelijke wijze. Je ruikt en proeft eerlijk brood!

 

Klik op het logo om meer te lezen over De Streekbakker

sblogo

 


‘T Goeye Goet

Bier op de kaart in een espressobar? Niet zo maar bier maar echt Ernhems bier, gebrouwen in het Nederlands Openluchtmuseum. Voor als je een keer geen zin hebt in koffie….

Klik op het logo om meer te lezen over het Nederlands Openlucht Museum.

 

download

 


Senzatea  

Ruim 400 jaar geleden was het de VOC die, vanuit Amsterdam, thee introduceerde in Europa. Bij Senza Tea Co. zijn we trots op de Nederlanders die ons de mooiste theeën brachten, niet op wat thee in de eeuwen erna geworden is: gruis en smaakversterkers in een zakje.

Want wij houden van écht; échte smaak, échte beleving, échte thee. Onze missie? Iedereen een moment geven om te genieten van echte thee. Daarom selecteren en importeren we – zoals de VOC eeuwen geleden al deed – de mooiste losse theeën en ontwikkelen we slimme oplossingen waarmee losse thee eenvoudig en toegankelijk wordt.

 

SenzaCo_logo

 

 

 


Marie Stella Maris

Marie-Stella-Maris is een Amsterdam-based lifestyle merk dat ervan overtuigd is dat iedereen in de wereld toegang tot schoon drinkwater behoort te hebben. Met de verkoop van natuurlijke verzorgingsproducten en natuurlijk mineraalwater, zetten wij ons in om een bijdrage te leveren. Voor elk product dat jij koopt, draagt Marie-Stella-Maris een vast bedrag af om wereldwijd schoon drinkwater projecten te kunnen realiseren.

 

MSM_LOGO_JFB

Reacties zijn uitgeschakeld.