taarten

Taarten en patisserie bestellen

In onze winkel verkopen wij een dagelijks wisselend assortiment van taarten, tartelettes, petit fours en truffels. Wilt u zeker zijn dat uw favoriete taart niet net uitverkocht is, dan kunt u deze ook van te voren bij ons bestellen. Dit kan telefonisch: 026-2600369 of bij ons in de winkel.

 

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Het aansnijden van de bruidstaart is één van de belangrijkste momenten van de mooiste dag van jullie leven. Daarom is het belangrijk dat de bruidstaart voldoet aan al jullie persoonlijke wensen. Graag maken we een persoonlijke afspraak om alle ideeën door te spreken, en er voor te zorgen dat de bruidstaart precies aan jullie smaak voldoet!

Uiteraard zijn jullie ook welkom voor een bruidsproeverij. Tijdens de proeverij kunnen jullie onder het genot van een drankje kennis maken met al onze Hemelse smaken.
De prijs voor een bruidstaart is natuurlijk afhankelijk van het aantal personen en de afwerking. Wij maken de bruidstaart immers geheel op maat.

Is een klassieke bruidstaart niets voor jullie? Hemels maakt ook zoete tafels gevuld met diverse taarten, kleine tartelettes, macarons en chocolades. Zo is er voor elke smaak iets.

 

 

taartfotografie-sitebreed3 Bruidsfotografie-sitebreed

taartfotografie-sitebreed2
taartfotografie-sitebreed3
Foto linker bovenhoek: Dario Endara photographer, rechts: prive, foto’s onder Miriam Verschoor fotografie.

 

Reacties zijn uitgeschakeld.